Att fånga känslor


Varför fotografera bröllop?

Att i detalj få dokumentera ett bröllop är enormt inspirerande. Alla skratt, upptåg och tårfyllda blickar av lycka är stunder som du som fotograf så gärna vill fånga. Små moment som tillsammans skapar en berättelse att minnas, om två människors kanske mest kärleksfulla dag.

Dessa ögonblick finns i allt från de nervösa förberedelserna innan vigseln, den spända förväntan på väg till ceremonin, den förlösande kyssen och alla lyckönskande kramar, till glädjetårarna under middagen. Därför är jag allra helst på plats och fotograferar hela upplevelsen för att få en så sammanflätad berättelse av alla dessa stunder som möjligt.

ETT STEG NÄRMARE SLÄKT OCH VÄNNER

För att komma närmare gästerna har jag valt att fotografera spegellöst med en mindre kamera, vilket minskar känslan av ett stort objektiv som iakttar. Detta gör att jag lättare smälter in bland släktingar och vänner, och kan fånga de spontana och naturliga moment som annars lätt försvinner förbi. 

Tre kaffe, tack

Om ni vill att jag dokumenterar er dag så träffas vi först och pratar igenom hur ni har lagt upp ert bröllop. Ett sådant möte brukar utmynna i att jag får ett hum om vilka ni är, och kan även ge konkreta tips och råd på enkla detaljer som kommer att göra skillnad på resultatet för era bröllopsbilder.