REFERENSbröllop


Jennie + Anders

Festen började på Story Hotel där bruden, hennes tärnor och brudnäbbarna piffade. Sedan begav vi oss ut till makalöst fina Artipelag där brudparet återförenades i trappan upp mot restaurangen, och vigdes därefter i motljus uppe på takterassen. Ett riktigt rackans party avslutades med båtfärd in mot storstaden igen. Ett bröllop helt enligt kärleken och konstens alla regler.


Skärmavbild 2016-07-04 kl. 20.39.07.png

Hanna + Fredrik

Vid Ölands stränder lovade detta par varandra evig kärlek. Personligen det finaste bröllopet jag fått äran att dokumentera. Kärlekens svar på yin och yang – min systers kreativa kaos och svågerns sinne för struktur och ordning. Så underbara tillsammans!


HANNA + JOAKIM

Mötte upp paret på Grand Hotell i Gävle och efter förberedelserna begav vi oss ner till Lövstabruk där vigseln skulle ske. En helt fantastisk herrgårdsmiljö. För en fotograf var vädret alldeles strålande med kontrollerat ljus från de tjocka molnen, och regnet kom lagom tills festen satte sig till bords i herrgårdens orangeri. En härlig kväll i kärlekens tecken.


Charlotte + Alex

Tog ett flyg ner till ett soligt Halmstad och mötte upp detta härliga brudpar. Vi hyrde samma typ av bil som de själva, en vecka senare, skulle åka runt med nere i Italien på smekmånaden. Det blev en fantastisk dag med öppna landskap, glädje och en massa kärlek. 


My + Peter

Vad vore väl en bal på slottet, om inte alldeles underbar? Ja, tammefan. Det hela började i avskalad bruksmiljö och avslutades med en riktig rackans fest uppå självaste slottet. Jag hade förmånen att få med mig fotografen Peter Hamberg som second shooter vilket var fantastiskt skoj. Så nära ett kungligt bröllop man kan komma!


Johanna + Dan

I samma sekund som brudparet kysser varandra ställer sig alla gäster upp och brister ut i allsång. Den traditionella musiken dånar ur högtalarna, och de som inte lyckades ta sig fram till bröllopsparet fortsätter i en slingrande långdans runt i lokalen. I nästa stund svävar de nygifta i varsin stol högt ovanför gästerna. Judiska bröllop är tydligen rena glädjefester. Mazel tov!


Julia + Henning 

Med båt tog sig släkt och vänner över till Dalarö Skans där det bjöds på bröllop. Strandsatta på ön fick vi uppleva en sagolik utomhusvigsel, en inglasad festmiddag med många skratt, tårar och fina ord, samt ett gungande dansgolv långt in på natten.